Perfect Dish Spaghetti bolognese s parmazánem a bazalkou

Klasické masové spaghetti bolognese s rostlinnými špagetami bez zbytečných kalorií! Chuťově zde není změna, naopak rostlinné spaghetti  nasají skvělou chuť masa a šťávy. Pro podpoření pravé Itálie nezapomeňte na čerstvě nastrouhaný parmazán a lístky bazalky. Dodají pokrmu tu pravou chuť.

Postup

Nejdříve si v těžkém hrnci zahřejeme olej. Přidáme  na kostičky nakrájenou šalotku a na plátky nakrájený česnek, snítky nasekaného rozmarýnu a lehce osmahneme. Přidáme na kostičky nakrájený řapíkatý celer a na kostičky nakrájenou mrkev a také lehce osmahneme. Přidáme mleté maso a opečeme ho za stálého míchání dokud nezhnědne. Přidáme nasekaná rajčata a rajčatový protlak a zalijeme vývarem, ochutíme solí a pepřem.  Za občasného míchání a pokud je to nutné i podlévání směs vaříme na mírném ohni, dokud maso není měkké, tedy asi 30-40 minut. Ochutíme ještě sušeným oreganem a necháme chvilku stát. Zatím si důkladně propláchneme a okapeme Perfect Dish Spaghetti a dáme do mikrovlnné trouby na 2 minuty zahřát. Horké spaghetti polijeme masovou směsí s omáčkou, ozdobíme bazalkou a podáváme s čerstvě nastrouhaným parmazánem.

spaghetti

Perfect Dish Spaghetti

Můžete sehnat na našem E-shopu za skvělé ceny

Ingredience

  • 1 balení Perfect Dish Spaghetti
  • 400 g libového mletého hovězího masa
  • 2 šalotky
  • 3 stroužky česneku
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 menší mrkve
  • 2 menší stonky řapíkatého celeru
  • 1 krabička nasekaných rajčat v nálevu 400 g
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • pár lístku rozmarýnu
  • trochu sušeného oregana
  • 1 litr hovězího vývaru, část možno nahradit červeným vínem
  • čerstvá bazalka na ozdobu
  • čerstvě nastrouhaný parmazán